OM OSS

Vi har en lång erfarenhet och har arbetat med företag i de flesta branscher. Vi har också stor lyhördhet för kundens behov. Det gör oss till en perfekt partner. Vi lyssnar noga på vad du som kund vill och vilka målgrupper du vill nå med din reklam eller hemsida. Att du ska bli mer än nöjd när vi är klara ser vi som självklart.

Att vi är en liten reklambyrå med små kostnader gör att vi kan hålla priset nere till ett minimum för dig som kund. Du kommer att bli lika glad för det låga priset som för det utförda arbetet.

olleKarneman & Co ägs och drivs av Olle Karneman sedan 1993.
Olle Karneman har en lång och gedigen erfarenhet av reklambranschen.
Vi anpassar kostymen efter uppdragets art. Ett mindre eller större uppdrag spelar ingen roll. Vi syr alltid ihop en arbetsgrupp som passar bäst. Det gör också att du som kund inte får några onödiga kostnader. Du får också en personlig service och nära kontakt till den som gör ditt uppdrag. Alla kunder har samma värde för oss oavsett uppdragets storlek. Olle har arbetat med många kända reklambyråer och alltid med mycket kunniga människor. Det garanterar att det som
Karneman & Co levererar alltid håller hög kvalitet.

 

På kundlistan finns:
Reklambyråer:
Food&Friends reklambyrå, Output Stockholm, Magasinet NEO, Foodtohappen, Ad-Venture, Think-image, Christer Rydén Konsultfirma, Chocolate-pastry, Msync, Bergström & Sund, Apricot AB med flera.
Några äldre uppdragsgivare.
Villmer reklambyrå, Garbergs, Smicker, Draft FCB, AD&D, Vargen, Recommended, Tackolov, Augusti DM-byrå, Vacker reklambyrå, Hallberg&Thorstenson, 21-0, F.R.I,  mfl.

Några olika företag i olika brancher vi arbetat med:
Länsförsäkringar, Risenta AB, Barilla, Wasabröd, Kindwalls, Malmstens butiken, Gunnarsons specialkonditori. Swedish Beautyawards, Friends Arena, Furuviksparken, Arla, Kobbs, SAS, Vattenfall, Statoil, NK saluhall, Menigo, Castrol, Plantagen, Kocklandslaget, TV-dinner, Abbott, Futuraskolan, Radiotjänst, Mcdonalds och Telia för att nämna några.

 

Nautilusvägen 11, 181 66 Lidingö. 0708 18 99 61, [email protected]